Fiat’ın 10 Numara Şampiyonu Ankara’dan!

Fiat’ın 10 Numara Şampiyonu Ankara’dan!

Büyük Finali Cüneyt Çakır Yönetti, Pascal Nouma Teknik Direktörlük Yaptı!

Fiat’ın ticari araç sahiplerine benzersiz avantajlar sunan ve farklı etkinliklerle kullanıcıları buluşturan “10 Numara Fiat” programı, yeni yılın ilk etkinliğini İstanbul’da gerçekleştirdi. Fiat ticari araç sahiplerinin kendi takımlarını kurarak katıldıkları “10 Numara Fiat Şampiyonlar Ligi” halı saha turnuvasının final maçında kazanan Ankara’dan Şahinler Oto takımı oldu. FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır’ın yönettiği final maçında rakibi İzmir temsilcisi Efor Bobinaj takımını 4-1 yenen Şahinler Oto takım üyeleri 2016 Avrupa Kupasında Türkiye maçını Fransa’da tribünden izleyecek.

Fiat’ın ticari araç sahip ve kullancıları için hayata geçirdiği müşteri bağlılık programı “10 Numara Fiat”, yeni yılı iddialı bir organizasyonla karşıladı. Geçtiğimiz Aralık ayında 6 ilde 96 takım ve 768 katılımcı ile 5 haftasonu boyunca devam eden “10 Numara Fiat Şampiyonlar Ligi” turnuvasının büyük finali İstanbul’da gerçekleştirildi. İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Antalya ve Adana’daki bölgesel finaller sonucu başarılı olan 8 takımın katıldığı turnuvanın final ayağında ilk gün çeyrek final maçları yapıldı ve yarı finale çıkacak 4 takım belli oldu. Çeyrek final ardından yarı final maçları yapıldı. FIFA kokartlı hakemlerimiz Tarık Ongun ve Bahattin Duran’nın yönettiği ve Pascal Nouma’nın ilk kez teknik direktörlük deneyimi yaşadığı maçlar sonunda finale kalan Ankara temsilcisi Şahinler Oto ve İzmir temsilcisi Efor Bobinaj büyük final için karşı karşıya geldi.

Final Maçı Cüneyt Çakır’ın
Şampiyon Takım Görsel
Şampiyonu belirleyen maçı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetti. Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç’ın başlama vuruşunu yaptığı maça, tribünlerdeki gösteriler renk katarken çevreden izleyiciler de büyük ilgi gösterdi. Cüneyt Çakır’ın yönettiği büyük finalde profesyonel futbolculara taş çıkartan katılımcılar, kıran kırana bir mücadele ile keyifli anlara imza attılar.

Ankara temsilcisi Şahinler Oto, rakibi İzmir temsilcisi Efor Bobinaj takımını 4-1 yenerek zafere ulaşan taraf oldu. 10 Numara Fiat Futbol Turnuvası’nı kazanan takımın oyuncuları, madalya ve kupalarıyla birlikte 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı Fransa’da tribünden izleyecekleri seyahat ödülünü de Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç ve Fiat Pazarlama Müdürü Özgür Süslü’nün elinden aldı.

Üç gün süren 10 Numara Fiat Şampiyonlar Ligi etkinliğinde ünlü futbolcu Pascal Nouma da yarı finalist olan takımlara sırayla teknik direktörlük yaparak destek verdi. Renkli kişiliğiyle tanınan Nouma, maçlar boyunca sporcular ve hakemlerle sürekli şakalaştı. Ünlü şovmen Ceyhun Yılmaz da maçlar öncesinde takımlarla bir araya gelerek takım kaptanları ile eğlenceli sohbetler gerçekleştirdi ve futbol sahalarından ilginç anıları paylaştı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ