Rolls-Royce artık Phantom üretmeyecek

Rolls-Royce artık Phantom üretmeyecek
  • Güncel
  • 24 Şubat 2016 07:11
  • 1.503

Rolls-Royce Motor Cars Yedinci Nesil Phantom’ın Üretimini Sonlandırıyor

YAZAN İlkim SANCAKTAROĞLU
Rolls-Royce Motor Cars CEO’su Torsten Müller-Ötvös, 2016 yılıyla birlikte mevcut Phantom modelinin üretilmeyeceğini duyurdu. Bunun yanı sıra 2018 itibariyle Rolls-Royce Motor Cars’ın piyasaya sunacağı tüm araçlarda temeli oluşturacak yepyeni alüminyum mimarisinin test edilmeye başlandığı da duyuruldu.

Phantom modelinin yedinci nesli yaklaşık 13 yıl önce Goodwood’da üretilmeye başlandı ve kısa sürede Rolls-Royce Motor Cars rönesansının temelini oluşturdu. Markanın görkemli, zarif ve güçlü izlerini ultra lüks segmentin en tepesinde bırakan Phantom VII artık yaşamının sonuna geliyor.

Phantom Coupe ve Drophead Coupe modelleri ise Kasım 2016’ya kadar Goodwood’da üretilmeye devam edecek ve daha sonra modeller yenilenmeyecek. Tüm dünyadaki koleksiyonerler, bu eşsiz araçların son üretimini kutlamak üzere tasarlanacak Phantom Zenith adı verilen 50 araçlık özel bir Coupe ve Drophead koleksiyonuyla yeniden heyecanlanacak. Rolls-Royce ayrıca Phantom VII modelinin limuzinlerini de bu yıl son kez üretecek.

1446711994_4

CEO Müller-Ötvös Phantom Zenith modeliyle ilgili olarak “Üstün teknoloji ve tasarımsal inovasyonlarla donatılan modern ve zarif bir Phantom modelinin yolda olduğunu duyurmaktan ötürü heyecanlıyım. Piyasaya yeni çıkan herhangi bir Phantom modeli otomotiv tarihinde iz bırakacak öneme sahiptir. Phantom VIII’i en mükemmel haline getirmek için araç üzerindeki çalışmalara devam ediyoruz.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

prostitution in abu dhabi berlin intim seks hikayeleri sex hikayeleri sex izle sikiş paply.org